Crea Lab

Spelen met Energie & Kunst

Hou je van inspiratie, spelenderwijs mooie dingen laten ontstaan? Of wil je dat leren? Dan is het Crea Lab Magie iets voor jou!

Je leert vanuit je eigen flow te creëren. Koersen op vertrouwen. Alle twijfel over boord, zonder innerlijke stemmetje dat je terugfluit. Dus als jouw zelfvertrouwen wel een boost kan gebruiken, je helemaal los wilt gaan én het je leuk lijkt samen met gelijkgestemden lekker aan de slag te zijn, je bent welkom!

Bij het Crea Lab gaat het niet alleen om het maken, maar juist ook om hoe je in het maak proces staat. Wat we gaan doen is ook zeer geschikt voor je als je sensitief bent. Bijvoorbeeld veel meer aanvoelt dan je kunt verklaren. Zoekende bent naar omgaan met hoe jij de wereld wellicht net even anders ziet dan de mensen om je heen. Er is aandacht voor het opzoeken van innerlijke rust, ervaren hoe energie in en om jou heen werkt wat je in je kracht helpt of er juist uithaalt. Je leert helder communiceren. In dit geval via jouw kunst. Maar dit vertaalt zich ook naar het contact met de mensen om je heen.

 tekenen – schilderen – beeldhouwen – sieraden maken – glaskunst

mediteren – visualiseren – experimenteren met magie van jouw energie

Crea Lab Magie

Woensdag – om de week
Kids (8/12 jaar)
15.00-17.00 uur

Teens (13/18 jaar)
16.00-18.00 uur

10 lessen van 2 uur
inclusief alle materialen
kleine groepen
4 à 5 personen
alle aandacht – alle tijd
€ 450 ,-

We houden het leeftijdsverschil per groep zo klein mogelijk…Kom gerust langs, bel en ik maak tijd!