Samen Mediteren

Licht Activatie & Visualisatie

Iedere maand begeleid ik je graag met een Licht Activatie naar het vergroten van je innerlijke rust. Dit helpt je om liefdevol aanwezig te zijn, je eigen waarheid te ervaren en ja te zeggen tegen dat wat voor jou belangrijk is.

Licht Activatie

1x per maand – Zoom sessie-geleide visualisatie

Op donatiebasis

We doen een geleide visualisatie waarmee je je energie systeem activeert. Zodat je weer even voelt hoe fijn het is; helemaal in contact met jezelf, jouw kracht, de bron van liefde in en om jou heen en het leven.

Deze Licht Activatie ligt aan de basis van de cursus Pure Bliss. Tijdens de cursus doorloop je het 12 puntige energie systeem en werk je aan het optimaliseren van de bijbehorende levensgebieden. Een weg van inzicht en groeien op lichte en plezierige wijze, door alles in jou te doen stromen.

Je bent van harte welkom voor de maandelijkse Licht Activatie. De geleide visualisatie is op donatie basis. Ik wil graag iedereen toegang geven tot de tools om de eigen innerlijke rust en vrede te vergroten. De wereld heeft ons in onze kracht nodig! Voel je vrij te geven wat je missen kunt, alles is welkom. Kun je niets missen, kom dan toch. Hoe meer flow in jouw systeem, hoe meer flow in je leven!

Inschrijven doe je via het formulier op deze pagina. Je ontvang een link naar de maandelijkse Zoom sessie, een overzicht van alle data en de mogelijkheid te doneren. Je kunt je ook aanmelden bij de Pure Bliss for All Facebook groep, daar worden de meditaties ook aangekondigd.

Hartegroet, Reina

Samen Mediteren

Met je inschrijving geef je ook toestemming voor het ontvangen van onze inspiratie mail & informatie per e-mail over de activiteiten van Isitra. Je kunt je op ieder gewenst moment heel eenvoudig weer uitschrijven.

Please wait...

Wat fijn dat je meedoet. Je ontvangt meer informatie in je e-mail. (Check als je geen mail ontvangt ook je spam, onbekende mail komt daar soms terecht. Door ons adres toe te voegen aan je contacten gebeurt dat niet meer een tweede keer 😉

Tot maandag!