Teachings

Innerlijk Meesterschap

12 dimensies van bewustzijn & 12 stappen naar innerlijke vrede

Wanneer je vrede in je denken, voelen en functioneren hebt kun je te allen tijde de fluisteringen van die wijze innerlijke stem horen, die antwoord heeft op al jouw vragen.

Je bent meer dan je rationele brein. Je kunt meer dan slechts reageren op invloeden van buitenaf. De herinneringen uit je verleden, de ‘dwingende’ ogen van anderen, dat wat je voor waar hebt aangenomen; het levert een beperkte waarheid op, die is bewerkt door jouw rationele denken. Daar kun je jezelf van bevrijden. Door je creatieve brein te ontwikkelen en activeren. Door een staat van innerlijke rust te creëren en te leren voelen wat je werkelijk voelt en ervaart. Alleen dan kun je handelend op gaan treden. Vanuit jouw waarneming van wat voor jou waar is.

Er zijn geen regels waar je je aan moet houden. Geen protocol om te volgen. Wel zijn er 12 dimensies waarvan je je bewust kunt zijn. Ze leiden je door alle lagen van jezelf naar die plek van innerlijke rust en verbinding met al wat is. Daar waar jij weet: ‘dit ben ik’.

De wereld wordt een mooiere plek wanneer we allemaal in contact zijn met wie we ten diepste zijn, wat we werkelijk voelen en de liefde die in overvloed aanwezig is. Je intuïtieve vermogens omarmen, je passie herkennen, jouw bijdrage aan een fijne wereld vormgeven. Dat is wat telt. Daar word jij en met jouw je omgeving gelukkiger van.

Leerweg Innerlijk Meesterschap

Een jaar lang, iedere maand een lesdag en het doorgronden van een dimensie. Steeds een maand om je inzichten in de praktijk te brengen, je intuïtie en weten te oefenen, te groeien en te bloeien. Als je interesse hebt in een jaar lang inspiratie en stevige coaching (want deze weg kent uiteraard hobbels en bobbels, zoals het hele leven) stuur me dan via onderstaand formulier je gegevens, dan stuur ik je uitgebreide informatie. Daarna maken we een afspraak voor een intake gesprek. Kijken waar jij staat en of dit iets voor jou is. Ik ontmoet je graag!